אירועים חברתיים מתחלקים למספר תחומים שכיחים , האחד אירועים הממוקדים בסביבה שלנו , מקום העבודה או הקבוצה הארגונית , התחום השני הוא אירועים שמטרתם גיבוש חברתי ויצירת פתיחות טובה יותר בין חברי הקבוצה.
סדנאות גיבוש בתחום הבישול הקולינארי הינם פתרון מצוין להפגת המתיחות החברתית ולמידת תחומי עשיה חדשים כאחד. סדנאות גיבוש אלה מחולקים לשניים : סדנאות לפיתוח מנהלים וסדנאות לגיבוש עובדים . הסוג הראשון מיועד ללמידת דינאמיקה ופיתוח יכולות ניהוליות חדשות בעזרת חשיפה והקבלה לעולמות אחרים (במקרה זה המטבח הקולינארי) .
סדנאות גיבוש לעובדים מיועדים ליצירת יחסים טובים יותר בין העובדים והגיבוש החברתי מאפשר לעובדים להנות מהסביבה היומיומית על ידי הכרות טובה יותר עם היכולות האישיות של כל אחד מהחברים בקבוצה ולאו דווקא בתחומי המקצועות בעבודה המשותפת.
סדנאות לגיבוש על ידי קורסי בישול וסדנאות בישול הינם חוויה יוצאת דופן בהיותה מחוברת לתחום שמשותף לרוב האוכלוסיה שלנו -אוכל . החברים בקבוצת הגיבוש מתקשרים במהרה לתחום ומרגישים שתרמו לפעילות המשותפת . יתרה מכך ,העובדים נהנים מתוצאות הסדנא , ויושבים לסעודה משותפת שהינה חוויה חברתית וקולינארית בפני עצמה.
לסיכום , הנה לכם רעיון מצוין לארגון סדנאות לעובדים ולמנהלים בחברה. או מציאת אירועים לחברות